LA FURA DELS BAUS presenta: MANES // DS27 ABR'19

Camarades! Tenim una nova incorporació a 🗓️ l'agenda d'Stroika. El dissabte 27 d'abril, 🎭 LA FURA DELS BAUS presenta: MANES.

DS 27 ABR // 21:30
👉 MANES - La Fura dels Baus
🎟️ ENTRADA ANT 17E ' TAQ 20E
PRIMERES 150 ENTRADES 15E
www.entrades.stroika.cat

Manes és una producció de teatre físic dels anys 90 que va tenir una gira de prop de 250 representacions per tot el món i que esdevé la primera recreació de la història de La Fura dels Baus. Aprofitant l'any del 40è aniversari de la companyia, volen fer arribar aquesta experiència a les noves generacions, que no l'han pogut viure en el seu moment de creació. Així i tot, buscant reprendre l'essència d'aquella extravagant companyia de teatre de carrer que es passejava per Catalunya amb un carro i una mula en els seus primers cercaviles.

Manes és l'últim espectacle de la Fura que s'ha concebut íntegrament sense referents externs al grup. Es va partir del concepte de diversitat cultural per elaborar les diferents parts de l'espectacle, que volien transmetre els nexes comuns a tota la humanitat, entre ells els conceptes de naixement, mort, sexe i menjar. La dramatúrgia de Manes es basa en una gramàtica de la simultaneïtat i no de la continuïtat. Zapping d'emocions i sensacions. Dramatúrgia ahistòrica, en la qual l'argument és l'aquí i l'ara. Conjunt d'escenes contraposades en les quals diferents mons comparteixen espai i temps. Conte gòtic que assisteix impassible al xoc entre diferents intimitats, sorpreses sempre per una llum indiscreta. Manes és un espectacle públic de fets privats. Mostra les actituds humanes que habitualment, per obra i gràcia de la cultura, romanen ocultes darrere el teló de la casa, la família, el grup ... Manes no articula una línia argumental habitual i, per tant, no és possible descriure una peripècia. Ens conformarem a apuntar que aquest espectacle porta a l'extrem la rítmica, el treball físic i la referència al mite i al ritual.

#peoplelovemusic #wearethenight #leadersnotfollowers

Més info: www.stroika.cat

#mccc #igersmanresa #manresa #concerts #StroikaSessions #salastroika
más